Nieuws

Volg het laatste nieuws van het Centrum voor Jeugd en Gezin Olst-Wijhe.

Nieuwsbrief ontvangen?

Door u eenmalig te registreren kunt u zich eenvoudig aan- en/of afmelden voor onze nieuwsbrieven.

Gegevens wijzigen voor nieuwsbrief

Wilt u een wijziging doorvoeren, dan kunt u inloggen op onze website. U komt dan op uw persoonlijke profielpagina. Op deze pagina kunt u uw gegevens wijzigen en kunt u aan-en uitvinken welke nieuwsbrieven u wilt ontvangen.Op deze pagina kunt u ook zelf uw profiel verwijderen.

Gebruik van uw gegevens

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het versturen van digitale nieuwsbrieven en worden niet ingezet voor andere doeleinden van de gemeente. Uw gegevens worden uiteraard ook niet verstrekt aan derden.

Wat is het Centrum voor Jeugd en Gezin Olst-Wijhe?

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Olst-Wijhe. Alles over opgroeien en opvoeden. Op deze plek leest u regelmatig wat het CJG kan bieden aan informatie, advies, bijeenkomsten en cursussen.

Inloopspreekuren en bijeenkomsten vervallen

In verband met de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, vervallen de inloopspreekuren van de GGD Jeugdgezondheidszorg/het CJG tot en met 31 augustus.

Zelfmoordpreventie bereikbaar op 113

Mensen in psychische nood kunnen voortaan direct een hulpverlener aan de lijn krijgen als zij het nummer 113 bellen.

Puberavonden bij het Centrum voor Jeugd en Gezin

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Olst-Wijhe. Alles over opgroeien en opvoeden. Op deze site leest u regelmatig wat het CJG kan bieden aan informatie, advies, bijeenkomsten en cursussen.

CJG over ouders en kinderen in crisistijd

Mirjam Wichink Olst-Wijhe

Mirjam Wichink is jeugdverpleegkundige bij de GGD. Francisca Kleine Schaars werkt als maatschappelijk werker voor De Kern. Samen maken zij deel uit van het Centrum voor Jeugd en Gezin Olst-Wijhe (CJG). Toen de crisis uitbrak, moest ook hun manier van werken op de schop. Van persoonlijke gesprekken naar (video)bellen. Er kwamen allerlei nieuwe vragen. Structuur viel bij iedereen weg en mensen maakten zich zorgen. Wat merkten zij bij ouders en kinderen van de crisis?

Pilsie op z’n tied, maar onder de 18 niet

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Olst-Wijhe. Alles over opgroeien en opvoeden. Op deze site leest u regelmatig wat het CJG kan bieden aan informatie, advies, bijeenkomsten en cursussen.

Leuke verrassing voor alle jonge mantelzorgers

Week van de Jonge Mantelzorger Olst-Wijhe

In de eerste week van juni is de jaarlijkse Week van de Jonge Mantelzorger. Dit jaar loopt alles echter anders. Daarom heeft Evenmens een leuke actie bedacht. Alle jonge mantelzorgers werden even in het zonnetje gezet. Vrijwilligers hebben in de week van 1 tot en met 7 juni bij alle jonge mantelzorgers die geregistreerd staan bij Evenmens een leuke goodiebag gebracht.

Sociale vaardigheidstraining voor kinderen

Voor kinderen vanaf groep 5 van de basisschool die moeite hebben met contacten met andere kinderen en/of volwassenen is er de gratis sociale vaardigheidstraining van het CJG. Tijdens deze groepstraining wordt op een speelse en actieve manier gewerkt aan het vergroten van sociale vaardigheden en weerbaarheid van kinderen.

Sociale vaardigheidstraining voor kinderen

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Olst-Wijhe. Alles over opgroeien en opvoeden. Op deze site leest u regelmatig wat het CJG kan bieden aan informatie, advies, bijeenkomsten en cursussen.

Advies over nieuwe vragen door coronacrisis

Oudere berichten

Overzicht van oudere nieuwsberichten
Titel van het nieuwsbericht Publicatiedatum
Aandacht voor jonge mantelzorgers 12 mei 2020 om 02:45
Geweld hoort nergens thuis! 04 mei 2020 om 02:00
Geweld hoort nergens thuis! 29 april 2020 om 15:00
Wat als de spanningen thuis oplopen? 14 april 2020 om 10:45
Hulp voor kinderen in kwetsbare (thuis)situaties 10 april 2020 om 11:50
Tips en nuttige informatie voor ouders 10 april 2020 om 02:30
Girls Only: een gezellige avond speciaal voor meiden 08 april 2020 om 10:00
Doe mee met de Olst-Wijhe blijft thuis challenge! 06 april 2020 om 09:34
Peuteravonden bij het Centrum voor Jeugd en Gezin -... 18 maart 2020 om 10:00
Inloopspreekuren CJG vervallen 17 maart 2020 om 15:00
Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen