Nieuws

Volg het laatste nieuws van het Centrum voor Jeugd en Gezin Olst-Wijhe.

Nieuwsbrief ontvangen?

Door u eenmalig te registreren kunt u zich eenvoudig aan- en/of afmelden voor onze nieuwsbrieven.

Gegevens wijzigen voor nieuwsbrief

Wilt u een wijziging doorvoeren, dan kunt u inloggen op onze website. U komt dan op uw persoonlijke profielpagina. Op deze pagina kunt u uw gegevens wijzigen en kunt u aan-en uitvinken welke nieuwsbrieven u wilt ontvangen.Op deze pagina kunt u ook zelf uw profiel verwijderen.

Gebruik van uw gegevens

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het versturen van digitale nieuwsbrieven en worden niet ingezet voor andere doeleinden van de gemeente. Uw gegevens worden uiteraard ook niet verstrekt aan derden.

Spellenavond voor jongvolwassenen

Elke eerste woensdagavond van de maand organiseren inwoners uit de gemeente Olst-Wijhe een gezellige spellenavond voor jongvolwassenen vanaf 18 jaar. Ben je woonachting in de gemeente Olst-Wijhe en lijkt het je leuk om anderen te ontmoeten? Of speel je gewoon graag spellen? Je bent van harte welkom om aan te sluiten tijdens deze spelavonden! De eerste keer zal a.s. 5 oktober plaatsvinden.

Relax don't stress!

Relax don’t stress! is een cursus voor jongeren van 12 t/m 16 jaar die kampen met stressklachten en sombere en negatieve gedachten en hierin (dreigen) te blijven hangen.

Krijg grip op je dip!

Informatieve en interactieve avond over een dip bij jongeren.

Weerbaarheidstraining voor leerlingen uit klas 1 en 2

Komend schooljaar wordt er een weerbaarheidstraining aangeboden voor alle leerlingen van leerjaar 1 en 2 van het Voortgezet Onderwijs, die wonen in de gemeente Olst-Wijhe of hier naar school gaan. 

Energize your life

Na de succesvolle editie in 2021, wordt er ook in 2022 weer een Energize your life avond georganiseerd.  Energize your life is een avondvullend programma voor jongeren uit klas 1 & 2 van de middelbare scholen en tieners uit groep 7 & 8 van alle basisscholen

Gebakjesactie

Doe mee met de gebakjesactie op 5 en 6 oktober in de week van de ontmoeting! Een week waarin speciaal aandacht wordt gevraagd om contact te maken met anderen die zich regelmatig alleen voelen of eenzaam zijn. Hoe leuk en fijn is het als iemand bij je op bezoek komt met twee gebakjes en dat je een gezellig moment samen hebt! Wij zouden het leuk vinden als ook jongeren en ouders mee willen doen met deze actie

Wat is het Centrum voor Jeugd en Gezin Olst-Wijhe?

Kinderen zijn leuk, maar opvoeden is niet altijd even makkelijk. Heb je vragen over opvoeden of opgroeien? Dan kun je naar het CJG.

Pilsie op z’n tied, maar onder de 18 niet

Het is belangrijk dat kinderen gezond opgroeien. Het drinken van alcohol heeft veel invloed op de ontwikkeling van de hersenen en dus op de gezondheid. Wist je dat de hersenen door ontwikkelen tot 21 jaar?

Girls Only, een gezellige avond speciaal voor meiden

Girls Only, een gezellige avond speciaal voor meiden. Het jongerenwerk van Wijz welzijn organiseert elke tweede vrijdag van de maand in ’t Spoc een Girls Only avond.

Online vermaak voor jongeren tijdens lockdown

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Olst-Wijhe (CJG) haalt jongeren uit hun sociaal isolement en voorkomt verveling met online escape room.

Oudere berichten

Overzicht van oudere nieuwsberichten
Titel van het nieuwsbericht Publicatiedatum
Bloemen voor pleegouders en steungezinnen 13 november 2021 om 14:30
Dankzij ondersteuning weer meer balans in het gezin... 19 oktober 2021 om 07:45
Zelfverzekerder naar de brugklas dankzij Rots & Water 13 oktober 2021 om 08:00
Cursus: Maak gratis kennis met mindfulness 15 juli 2021 om 10:30
Wat is het Centrum voor Jeugd en Gezin Olst-Wijhe? 09 december 2020 om 14:00
Aandacht voor jonge mantelzorgers 25 november 2020 om 16:00
Wie zijn de mensen achter het CJG? 19 augustus 2020 om 17:00
Inloopspreekuur Centrum voor Jeugd en Gezin Olst-Wijhe 12 augustus 2020 om 10:30
Zelfmoordpreventie bereikbaar op 113 09 juli 2020 om 10:12
CJG over ouders en kinderen in crisistijd 22 juni 2020 om 02:45
Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen