Nieuws

Volg het laatste nieuws van het Centrum voor Jeugd en Gezin Olst-Wijhe.

Nieuwsbrief ontvangen?

Door u eenmalig te registreren kunt u zich eenvoudig aan- en/of afmelden voor onze nieuwsbrieven.

Gegevens wijzigen voor nieuwsbrief

Wilt u een wijziging doorvoeren, dan kunt u inloggen op onze website. U komt dan op uw persoonlijke profielpagina. Op deze pagina kunt u uw gegevens wijzigen en kunt u aan-en uitvinken welke nieuwsbrieven u wilt ontvangen.Op deze pagina kunt u ook zelf uw profiel verwijderen.

Gebruik van uw gegevens

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het versturen van digitale nieuwsbrieven en worden niet ingezet voor andere doeleinden van de gemeente. Uw gegevens worden uiteraard ook niet verstrekt aan derden.

Peuteravonden bij het Centrum voor Jeugd en Gezin - vervalt

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Olst-Wijhe. Alles over opgroeien en opvoeden. Op deze site leest u regelmatig wat het CJG kan bieden aan informatie, advies, bijeenkomsten en cursussen.

Inloopspreekuren CJG vervallen

In verband met de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, vervallen voorlopig de inloopspreekuren van de GGD Jeugdgezondheidszorg/het CJG.

Wie zijn de mensen achter het CJG?

Maak kennis met de mensen van het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Open meespeelochtenden Peuterwerk

Wij vinden het belangrijk dat alle peuters uit Olst-Wijhe naar de kinderopvang of het peuterwerk gaan. Goede kinderopvang draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen en aan een goede start op de basisschool. Peuterwerk is de eerste stap in de richting van de grote wereld en een ideale plek voor peuters om andere kinderen te ontmoeten.

Wat is het Centrum voor Jeugd en Gezin Olst-Wijhe?

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Olst-Wijhe. Alles over opgroeien en opvoeden. Op deze site leest u regelmatig wat het CJG kan bieden aan informatie, advies, bijeenkomsten en cursussen.

Inloopspreekuur Centrum voor Jeugd en Gezin Olst-Wijhe

Kind met knuffel CJG Olst-Wijhe

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Olst-Wijhe. Alles over opgroeien en opvoeden. Op deze site leest u regelmatig wat het CJG kan bieden aan informatie, advies, bijeenkomsten en cursussen.

Nieuwe website Centrum voor Jeugd en Gezin

Welkom op de nieuwe website van het Centrum voor Jeugd en Gezin Olst-Wijhe.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen