Scheidingsinformatie Spreekuur

Alle informatie over scheiden tijdens een gratis spreekuur.

Denken jullie wel eens na over hoe het verder moet met jullie relatie? Of denken jullie zelfs al wel eens na over scheiden of hebben jullie dat besluit al genomen? Bij een scheiding komt er veel op jullie af. Als jullie vragen hebben over hoe jullie zaken moeten gaan regelen, kunnen jullie terecht bij het Scheidingsinformatie Spreekuur. Het doel van het spreekuur is het voorkomen van financiële, praktische, juridische en emotionele problemen voor jullie en jullie kinderen ten gevolge van een scheiding.

Een maatschappelijk werker van De Kern en een medewerker van Financiën de Baas zijn aanwezig om jullie te informeren over allerlei vragen rondom relaties of de beëindiging daarvan. Eenmaal per maand sluit een advocaat-mediator van het Familierechtkantoor in Zwolle bij het spreekuur aan om in te kunnen gaan op specifieke vragen.

Waar is het?

Het Scheidings Informatie Spreekuur is elke 1e en 3e vrijdag van de maand van 9.00 tot 10.00 uur in het Holstohus, Jan Schamhartstraat 5 in Olst. Elke 1e vrijdag van de maand is de advocaat-mediator aanwezig. Het is een inloopspreekuur; iedereen uit de gemeente Olst-Wijhe is welkom. Jullie kunnen je melden bij de balie en een bezoek aan het spreekuur is gratis.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maatschappelijk werk De Kern. Bel met telefoonnummer 0570-547 300 of stuur een mail naar naar a.oonk@stdekern.nl.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen