Parentshouse

Een woonoplossing tijdens een scheiding of relatie- time-out. Tijdens een scheiding valt samenwonen voor ouders soms zwaar en lopen spanningen op. Kinderen lijden hieronder.

Parentshouse Olst-Wijhe/Raalte

Het Parentshouse biedt plek voor één van de ouders en voor kinderen om er te komen logeren. Het voorkomt gedwongen samen moeten blijven wonen, ongewenst ver weg wonen, wisselende woonplekken of bankslapen bij bekenden. Ook bij een relatie-time-out biedt het Parentshouse plek.

Het Parentshouse Olst-Wijhe/Raalte is toegankelijk voor alle inkomensgroepen. Huurprijzen variëren van €390,- tot €490,- inclusief gas, water, licht en internet.

Het Parentshouse Olst-Wijhe/Raalte is een initiatief van woningcorporatie SallandWonen, de gemeente Olst-Wijhe, de gemeente Raalte en De Kern Maatschappelijke Dienstverlening.

Waar meld je je aan?

Je kunt je aanmelden voor een plek in het Parenthouse via de site Parentshouse. Klik vervolgens op aanmelden en vindt onderaan de pagina het contactformulier. Op deze pagina lees je ook de voorwaarden waaraan je moet voldoen.

Meer weten?

Kijk op de de site Parentshouse.

Deel dit
Mail
Bellen