KOPP voor jou 8-12 jr

KOPP/KOV groep 8-12 jaar Voor kinderen van wie een ouder psychische- of verslavingsproblemen heeft.
Het kan soms best lastig zijn als je te maken hebt met een vader of moeder die psychische of verslavingsproblematiek heeft. Misschien weet je precies wat er thuis aan de hand is: je vader is depressief of je moeder is verslaafd. Misschien snap je er niets van, praat je er met niemand over maar weet je wel héél goed wat het voor jou betekent: boodschappen doen, voor je broertje of zusje zorgen, heel stil zijn in huis of juist extra lief… In de KOPP/KOV-groep ontmoet je andere kinderen die in hetzelfde schuitje zitten als jij.

Waarom meedoen?

Je bent niet de enige die hier mee zit! Praten over hoe het thuis voor je is helpt. We gaan niet alleen praten, maar ook spelletjes doen en andere gezellige dingen.

Wat kun je verwachten?

Een aantal onderwerpen waar we het over gaan hebben in de groep:
Wat is een psychisch- of verslavingsprobleem? Wat zijn jouw fijne en vervelende gevoelens? Hoe zorg je goed voor jezelf? Wie kan je helpen?
Als je je hebt opgegeven dan kom je eerst een keertje langs met je vader, moeder of verzorger om met ons kennis te maken. Voor de ouder(s)/verzorger(s) is er een ouderavond.

Praktische informatie:

Wanneer : Dinsdag 14, 21, 28 mei, 4, 11,18, 25 juni, 2 juli
Hoe laat : 15.15 - 16.45 uur
Waar : Gebouw Dimence, Burgemeester Roeleweg 9, Zwolle
Kosten : Gratis voor inwoners van de gemeente Zwolle en Olst Wijhe
Impluz geeft de training i.s.m. Tactus

Voor meer informatie bel/mail secretariaat

Tel: 0570-604900 info@impluz.nl, of scan de QR codeKOPP/KOV groep 8-12 jaar

Deel dit
Mail
Bellen