Week van de opvoeding. Wie is jouw opvoedheld?

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Olst-Wijhe. Alles over opgroeien en opvoeden. Op deze plek leest u regelmatig wat het CJG kan bieden aan informatie, advies, bijeenkomsten en cursussen.

Wie is voor uw kind belangrijk in het leven en in de opvoeding en wilt u een keer extra in het zonnetje zetten? Bijvoorbeeld opa of oma die altijd wil oppassen, een lievelingstante waar altijd gelogeerd mag worden, een pleegouder, de voetbaltrainer, het gastgezin of …? 

Kom op woensdag 9 oktober op een Natuurexpeditie voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en hun opvoedheld. Kinderen van 7 jaar en ouder gaan samen met hun opvoedheld de natuur ontdekken en opdrachten doen. Beestjes zoeken, een vingerafdruk van een boom nemen, water bekijken en nog veel meer. Voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar is er een kabouternatuurpad met het thema Herfst.  

Vanaf 13.45 uur is de inloop bij het infocentrum IJssel Den Nul. De middag start om 14.00 uur en duurt maximaal tot 16.00 uur. Bij regen gaat het gewoon door, denk dan aan regenkleding en laarzen!  

Geef uw kind en opvoedheld snel op door uiterlijk op 1 oktober een mail te sturen naar administratiejeugd@olst-wijhe.nl. Vermeld in de mail in ieder geval de leeftijd van het kind in verband met het indelen van de groepen. Deelname is gratis. 

Deel dit
Mail
Bellen