Webinar Communiceren met kinderen

Op donderdag 22 oktober om 20.00 uur organiseren we voor alle vaders en moeders het webinar Communiceren met kinderen.

Een vol leven, je smartphone die om aandacht schreeuwt en herrie in huis… Soms loopt je hoofd over en blijft er maar een half oor over voor je kind(eren), terwijl jouw aandacht en betrokkenheid juist zo belangrijk voor hen zijn. Hoe communiceer je met ‘hart en ziel’ met je kind? Wat doen andere ouders om de band met hun kind te versterken?

Inspirerend en creatief

Het webinar zit boordevol slimme en nuttige tips en ideeën. Er is veel tijd om met andere ouders tips en ervaringen uit te wisselen. Bovendien kun je de leukste ideeën op de kop tikken voor dingen die je samen met je zoon of dochter kunt doen.

Week van de opvoeding

Het CJG Olst-Wijhe doet dit jaar voor de vierde keer mee aan de landelijke Week van de Opvoeding. De Week van de Opvoeding staat in het teken van opvoeden en ouderschap. Hierbij draait het om de ontmoeting en uitwisseling van kennis tussen ouders, medeopvoeders en professionals. Bij het opvoeden van een kind sta je er namelijk niet alleen voor. Door corona kon het CJG dit jaar geen fysieke activiteit organiseren. Daarom biedt het CJG ouders dit jaar een digitaal alternatief.

Aanmelden

Op donderdag 22 oktober om 20.00 uur begint het webinar. Het duurt ongeveer een uur. Ga naar de inschrijfpagina om je aan te melden voor het webinar. Als je je hebt aangemeld, krijg je via e-mail een link naar het webinar.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen