Agenda en activiteiten

Boekstart voorleesuurtje

17 juli 2024 om 10:00
17 juli 2024 om 11:00
Holstohus, Jan Schamhartstraat 5, Olst.

Samen een boekje lezen, plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen versterkt de band je kind. Ook draagt het bij aan de spraak- en taalontwikkeling van jonge kinderen. En het verhoogt de concentratie. Allemaal zaken waar een kind een leven lang plezier van heeft.

Ouders van een kindje ontvangen 4 tot 12 maanden na de geboorte een brief van de gemeente via het consultatiebureau. Bij de brief zit een waardebon; deze waardebon is ook via de kinderopvang verkrijgbaar. Met de brief en de waardebon kun je naar de Bibliotheek om je kindje gratis in te schrijven als lid. Bij inschrijving krijg je gratis een BoekStartkoffertje met boekjes.

Bibliotheek Salland in het Holstohus biedt elke woensdag van 10.00 tot 11.00 uur het Voorleesuurtje aan voor baby's, peuters en kleuters. Ze lezen de kleintjes voor uit de geweldigste kinderboeken uit de bieb. Jij ontmoet andere ouders, laat je kinderen spelen en gaat weer naar huis met een stapel nieuwe boeken!

Meer weten?

Wil je graag meer informatie? Neem dan een kijkje op de agenda van bibliotheek Salland 

 

Deel dit
Mail
Bellen