Agenda en activiteiten

Rots en Water training

18 april 2024 om 16:00
18 april 2024 om 17:30
't Spoc Wijhe, Lange Slagen 29

Stichting de Kern en het Jongerenwerk van WijZ Welzijn zijn weer gestart met een weerbaarheidstraining voor groep 8 en leerjaar 1 en 2 van het Voortgezet Onderwijs.

De training is gebaseerd op het Rots en Water programma. Dit is een psycho-fysieke training waarbij er meer wordt bewogen dan gepraat. Het doel van de training is het voorkomen en/of verminderen van sociale problemen zoals pesten, ruzies, buitensluiten, meeloopgedrag en grensoverschrijdend gedrag. Door de training wordt de weerbaarheid, de sociale vaardigheden en het zelfvertrouwen van de jongeren vergroot. Dit leren ze door middel van sportieve spellen en oefening. Tijdens de training delen ze ervaringen met elkaar en oefenen ze met de vaardigheden.

De training bestaat uit 8 wekelijkse lessen en vindt plaats op de donderdagmiddag in een sportzaal van 't SPOC aan de Lange Slagen 29 in Wijhe. Houd onze website in de gaten voor de exacte tijd van de training.

De training wordt kosteloos aangeboden en gegeven door gecertificeerde Rots en Watertrainers. 

Meer informatie of aanmelden

Voor meer informatie of vragen over de training kan contact worden opgenomen met Annika van Wijz Welzijn via a.nijboer@wijz.nu of 06-32452433

Deel dit
Mail
Bellen