Agenda en activiteiten

Natuur expeditie voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar

09 oktober 2024 om 14:00
09 oktober 2024 om 16:00
Onbekend

Tijdens de Week van de Opvoeding staat dit jaar het thema Opvoedhelden centraal. Opvoedhelden zijn medeopvoeders die een belangrijke rol spelen voor een kind, jongere of ouder. Opvoeden doe je niet alleen!

Wie is voor jouw kind belangrijk in zijn of haar leven en opvoeding en wil je een keer extra in het zonnetje zetten? Bijvoorbeeld opa of oma die altijd willen oppassen, een lievelingstante waar altijd gelogeerd mag worden, een pleegouder, de voetbaltrainer, de juf,  het gastgezin, of…? Op woensdag 9 oktober is er een Natuur expeditie voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en hun Opvoedheld.

Kinderen van zeven jaar en ouder gaan samen met hun opvoedheld de natuur ontdekken en opdrachten doen. Beestjes zoeken, een vingerafdruk van een boom nemen, water bekijken en nog veel meer. Voor kinderen van vier tot en met zes jaar is er een kabouternatuurpad met het thema Herfst.

Meer informatie

Op woensdag 9 oktober, vanaf 13.45 uur is de inloop bij het infocentrum IJssel Den Nul. De middag start om 14.00 uur en duurt maximaal tot 16.00 uur. Bij regen gaat het gewoon door, denk dan aan regenkleding en laarzen!

Geef je kind en opvoedheld snel op door uiterlijk op 1 oktober een mail te sturen naar administratiejeugd@olst-wijhe.nl. Vermeld in de mail in ieder geval de leeftijd van het kind, in verband met het indelen van de groepen.

Deelname is gratis!

Deel dit
Mail
Bellen