Agenda en activiteiten

Training relax don't stress

18 april 2023 om 18:30
18 april 2023 om 20:00
Holstohuus, Jan Schamhartstraat 5, Olst.

Heb jij ook wel eens last van sombere en negatieve gedachtes? Veel jongeren kampen tegenwoordig met stressklachten. Ze piekeren veel en hebben het gevoel continu te moeten presteren. Dit heeft veel invloed op je gezondheid en je geluk. Gelukkig zijn er genoeg handvatten om jou hierbij te helpen! 

Wij bieden een training aan voor jongeren van 12 t/m 16 jaar die veel stress ervaren en het lastig vinden om hier mee om te gaan. Vanuit de positieve psychologie geven wij je meer inzicht in wat stress is en wat het met je kan doen. Daarnaast gaan we actief aan de slag met tips en oefeningen om jou te leren beter met stress om te gaan. Het doel hiervan is om je meer grip te geven op je gedachtes en bijbehorend gedrag, zodat jij je mentaal fit en veerkrachtig voelt! 

Wanneer

Dinsdag 4, 11, 18 en 25 april 

Hoelaat?

18.30 tot 20.00 uur

Waar

Het Holstohus, Jan Schamhartstraat 5, Olst 

De training wordt gegeven door een medewerker van Impluz samen met Evenmens. Deelname is gratis voor inwoners van de gemeente Olst-Wijhe.  

Informatie en aanmelden 

Wil jij meedoen met deze training of wil je misschien eerst meer informatie?  Voor zowel info als opgeven kan je terecht bij Lucia Wolters. Je kunt haar een e-mail sturen via LWolters@evenmens.nl of bellen via 06-10346602. Whatsappen is uiteraard ook mogelijk. 
Training Relax don't stress

Deel dit
Mail
Bellen