Agenda en activiteiten

Spellenavond voor jongvolwassenen

05 april 2023 om 19:30
05 april 2023 om 21:30
Holstohuus, Jan Schamhartstraat 5, Olst.

Elke eerste woensdagavond van de maand organiseren inwoners uit de gemeente Olst-Wijhe een gezellige spellenavond voor jongvolwassenen vanaf 18 jaar. Ben je woonachting in de gemeente Olst-Wijhe en lijkt het je leuk om anderen te ontmoeten? Of speel je gewoon graag spellen? Je bent van harte welkom om aan te sluiten tijdens deze spelavonden! 

Er zijn verschillende spellen aanwezig, maar mocht je een leuk spel hebben, dan mag je die uiteraard meenemen. De avond is van 19.30 uur tot 21.30 uur naast Eeetkamer Hier is ut in het Holstohus aan de Jan Schamhartstraat 5 in Olst. Deelname is gratis en consumpties zijn verkrijgbaar in de eetkamer. Aanmelden van tevoren is niet nodig, je kunt gewoon naar binnen lopen. 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jessica Stoffer van WijZ welzijn via j.stoffer@wijz.nu of telefonisch 06-58081332

Deel dit
Mail
Bellen