Agenda en activiteiten

Er even uit - jeugdopvang

11 februari 2021 om 14:00
11 februari 2021 om 17:00
't Spoc

Iedere woensdag en donderdag van 14.00 tot 17.00 uur bieden wij in het ‘t Spoc een plek waar jongeren in de leeftijd van 10 t/m 17 jaar samen kunnen zijn.

Het is steeds moeilijker om met elkaar in contact te blijven en vriendschappen te onderhouden. Iedereen is klaar met het vele thuis zitten en we zien het allemaal niet zo zonnig meer in. Je verveelt je steeds meer en je merkt dat je bijna nergens meer energie van krijgt. Of misschien loopt het thuis niet zo lekker en moet je er echt even uit.

Wij hopen je weer wat energie te geven! Kom gezellig chillen, kletsen, gamen, muziek luisteren, een spelletje doen of een wedstrijdje tafelvoetballen. Er is ook de mogelijkheid om in een andere ruimte je huiswerk te maken. En als je behoefte hebt om je verhaal kwijt te kunnen, staat een van onze jongerenwerkers voor je klaar.

We hebben per middag een beperkt aantal plekken. Het is verplicht om je vooraf aan te melden voor deze activiteit. Dit kan door te e-mailen naar jongerenwerkolstwijhe@wijz.nu of door te whatsappen naar 06-58081332 (Jessica) en 06-32452433 (Annika)

Al onze activiteiten zijn met in achtneming van de geldende coronamaatregelen.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen