Agenda en activiteiten

Webinar Puberbrein

06 oktober 2021 om 19:30
06 oktober 2021 om 21:00
Online via TEAMS

Op woensdagavond 6 oktober organiseert het CJG voor ouders en andere belangstellenden uit Olst-Wijhe de gratis webinar ‘Puberbrein’. De webinar wordt verzorgd door Rolf Tebbens, orthopedagoog en trainer/coach bij Impluz. Het webinar begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur.

Ouders zitten soms met de handen in het haar als het gaat om de omgang met pubers. Tijdens de puberteit verandert er veel in het brein van de jongere. Dit beïnvloedt zijn of haar gedrag, gedachtewereld en emoties in sterke mate. In de leuke en leerzame webinar wordt verteld over de ontwikkeling van het brein en worden handvatten geboden zodat ouders beter om kunnen gaan met het gedrag van hun pubers.  Ook is er aandacht voor het gebruik van sociale media. Wat zijn de voor-en nadelen en hoe kun je je kind hierin goed begeleiden? 

Meld je hier aan voor het webinar

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen