Agenda en activiteiten

Informatieavond Baby op komst: Borstvoeding - vervalt

21 juli 2020 om 19:30
21 juli 2020 om 21:30
De Bieënkorf, De Lange Slagen 31, Wijhe

Tot dinsdag 1 september zullen er geen face-to-face voorlichtingsbijeenkomsten zijn. Wel willen wij je graag attenderen op de mogelijkheid om de bijeenkomst(en) online te volgen. Mocht je hier belangstelling voor hebben kijk dan op de website van Geboortezorg Salland.

De voorlichtingsbijeenkomst(en) kun je voorlopig thuis volgen op een moment dat het jou uitkomt. Mochten er vragen zijn na het zien van de voorlichting dan kun je die stellen bij je verloskundige, gynaecoloog of bij je kraamzorgorganisatie.

Als de bevalling nog niet te dichtbij is, kun je je ook inschrijven voor de voorlichtingsavonden waarvan we hopen dat deze vanaf september weer plaats kunnen vinden.


Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen