Het is een hele fijne plek geworden!

Het Holstohus is een ontmoetingsruimte rijker voor jong en oud! 

De afgelopen maanden is met vrijwilligers hard gewerkt aan een nieuwe plek. Een gezellige huiskamer waar Vriendendiensten, Babbel, Noaberhuus, de Voedselbank en Huuskamer al gebruik van maken. Nu is er naast deze ontmoetingsruimte ook voor de jeugd en jongeren een honk speciaal voor hen ingericht. Jongeren en ouders hebben daar zelf aan meegewerkt.

Vaders Björn en Danny en de jongens Rick en Luuk zijn enthousiast. “We wilden graag een plek waar we kunnen chillen met elkaar. Hiervoor liepen we buiten en haalden kattenkwaad uit, want eigenlijk konden we nergens terecht,” vertellen Rick en Luuk. “En soms ging dat kattenkwaad ook een beetje de verkeerde kant op. Daarom zijn we heel blij met deze plek. We vinden het vooral leuk dat ze dit voor ons hebben kunnen organiseren en dat we nu wat hebben voor de jeugd.” Het is duidelijk, ze voelen zich gezien en vooral serieus genomen. 

Het jeugdhonk in het Holstohus is iedere vrijdagavond van 19.00 tot 22.30 uur geopend.  

 

Deel dit
Mail
Bellen