JOIN

Join is een jongeren initiatief opgezet door jongeren in samenwerking met WijZ Welzijn jongerenwerk. Iedere maand op vrijdagavond komen jongeren samen die er enthousiast van worden om activiteiten te organiseren  voor anderen. Samen denken zij activiteiten uit, verdelen ze de taken en zorgen ze ervoor dat er meer leuke activiteiten plaats gaan vinden in Olst-Wijhe.  

Hoe ziet zo’n avond eruit? 

Het eerste uur zullen ze met elkaar aan de slag gaan om te brainstormen, dromen en wensen te bespreken, plannen te maken, taken te verdelen of dingen voor te bereiden. Hierna kunnen de jongeren verder met elkaar kennismaken en lol hebben door samen te darten , gamen of een spelletje te doen. Gewoon kletsen of muziek luistern kan natuurlijk ook. 

JOIN vindt iedere tweede vrijdag van de maand van 19.30 tot 21.30 uur plaats in ’t Spoc aan de Lange Slagen 29 in Wijhe. Het is voor jongeren vanaf 12 jaar. Kijk in de CJG agenda voor de exacte data.

Wil je meer informatie dan kun je hiervoor een e-mail sturen naar Jongerenwerk Olst-Wijhe of contact opnemen met onze jongerenwerker via 06-32452433. 

Deel dit
Mail
Bellen