Rots en Water training

In februari 2024 wordt er weer een Rots en Watertraining aangeboden aan jongeren uit de eerste en tweede klas van het voortgezet onderwijs.  
  
Rots en Water is een psycho-fysieke weerbaarheidstraining waarbij er meer wordt bewogen dan gepraat. Het doel van de training is het voorkomen en/of verminderen van sociale problemen, zoals pesten, ruzies, buitensluiten, meeloopgedrag en grensoverschrijdend gedrag. Door de training worden de weerbaarheid, de sociale vaardigheden en het zelfvertrouwen van jongeren vergroot. Dit leren de jongeren door middel van sportieve spellen en oefeningen. Door te oefenen leren de jongeren deze vaardigheden in de praktijk toe te passen.  
  
De training is gratis en wordt gegeven door gecertificeerde trainers van maatschappelijk werk De Kern en/of het jongerenwerk van Wijz Welzijn. Voor meer informatie en aanmelden kijk op de website van De Kern.

Deel dit
Mail
Bellen