Scheiden met kinderen, hoe blijf je samen goede ouders? 

Als je gaat scheiden, blijf je samen de ouders van jullie kinderen. Omdat kinderen trouw zijn aan beide ouders is het moeilijk voor een kind als de ouders negatief over elkaar praten. Zeg dus geen nare dingen over je ex-partner, ook al ben je zelf boos of verdrietig. Geef je kind het gevoel dat het van beide ouders mag houden en stimuleer het contact met de andere ouder. Maak geen ruzie waar je kind bij is. Een goede band met beide ouders vermindert de kans op problemen na een scheiding. Het is dus belangrijk dat je kind goed contact heeft met beide ouders. 

Op deze website vind je meer informatie over scheiden en over hoe jullie dit het beste voor jullie kinderen kunnen regelen. Je kunt ook contact opnemen met het CJG. 

Deel dit
Mail
Bellen