Geweld hoort nergens thuis! 

Voor kinderen is thuis, bij hun eigen ouders, broertjes en zusjes bijna de hele wereld. Daarom is het belangrijk dat die wereld liefdevol, voorspelbaar en veilig is. Als kinderen thuis niet veilig zijn, is dat heel schadelijk voor ze.

Kindermishandeling is elke vorm van mishandeling die voor een kind bedreigend of gewelddadig is. Ook bijvoorbeeld verwaarlozing of getuige zijn van huiselijk geweld valt eronder.  
  
Kun je jouw kind niet het veilige thuis bieden dat je zou willen? Zoek dan hulp. Kies voor je kind! Je hoeft er niet alleen voor te staan. Praat erover met iemand die je vertrouwt. Je kunt ook (anoniem) bellen met Veilig Thuis via telefoonnummer 0800-2000. Zij geven je advies en helpen je om de situatie te veranderen. 
  
Maak je je zorgen om een kind of gezin? Bel dan ook Veilig Thuis voor advies. Je bespreekt dan samen met een deskundige de situatie. Dat kan ook anoniem als je dat wilt. Je kunt hierover ook in gesprek met het CJG. Je vindt de contactgegevens op deze website.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen