Energize your life

Na de succesvolle editie in 2021, wordt er ook in 2022 weer een Energize your life avond georganiseerd.  Energize your life is een avondvullend programma voor jongeren uit klas 1 & 2 van de middelbare scholen en tieners uit groep 7 & 8 van alle basisscholen

Tijdens deze avond kunnen zij verschillende leuke workshops volgen. 
Wil jij toffe workshops volgen waar je leuke dingen leert maken, waar je wordt uitgedaagd om je eigen creativiteit, muzikaliteit, sportiviteit etc. in te zetten? Zet de volgende datum in je agenda en meld je vóór 1 oktober aan voor “Energize your life part II”.

Wanneer 

De avond vindt plaats op vrijdagavond 7 oktober van 18.30 – 21.30 uur in het Holstohus aan de Jan Schamhartstraat 5 in Olst.
Geef je op door te mailen naar jongerenwerkolstwijhe@wijz.nu of stuur een appje naar: 06-58081332. Voor meer info over de workshops volg jongerenwerkolstwijhe op Instagram, Facebook en TikTok.

Deel dit
Mail
Bellen