Sociale Vaardigheidstraining voor kinderen

Stichting De Kern Olst- Wijhe start op dinsdag 2 november a.s. met een Sociale Vaardigheidstraining. Deze is bedoeld voor kinderen van de basisschool uit de groepen 5 tot en met 8.

Voor wie?

Voor sommige kinderen is het niet gemakkelijk om aansluiting te vinden bij leeftijdsgenoten, omdat ze verlegen zijn of omdat ze juist erg op de voorgrond treden. Dit kan als gevolg hebben dat ze worden geplaagd, zich terugtrekken, zich eenzaam gaan voelen en daardoor psychische en/of leerproblemen ontwikkelen. Voor deze kinderen biedt De Kern sociale vaardigheidstrainingen aan.

Hoe gaan we dat doen?

Er wordt op een speelse en gevarieerde manier gewerkt om de negatieve spiraal te doorbreken en kinderen te stimuleren in hun contact met leeftijdgenoten. Het doel is om de sociale competentie te vergroten, zodat kinderen beter opgewassen zijn tegen moeilijke situaties.

Deze training wordt 6 keer gegeven op de dinsdagmiddag van 15:00- 16.30 uur en start op 2 november a.s. in het Holstohus. Het maximaal aantal deelnemers voor de groep is tien. Deelname is gratis. Voor meer informatie of aanmelden, kunt u contact opnemen met Francisca Kleine Schaars. Tel.nr. 0570- 547 300. Mailadres: f.kleineschaars@stdekern.nl.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen