Spel- en praatgroep KIES

Stichting De Kern, maatschappelijk werk, start op donderdag 14 oktober a.s. met de spel- en praatgroep KIES. KIES staat voor Kinderen In Echtscheiding Situaties. Het is bedoeld voor kinderen van groep 5 t/m 8 van wie de ouders gescheiden zijn.  

Wat doen we bij KIES? 
Praten over wat het kind lastig of moeilijk vindt, horen hoe anderen daarmee omgaan, oefenen hoe een kind iets kan vertellen en leren hoe het kind zo goed mogelijk met die veranderde situatie om kan gaan. Praten, spel, toneel, tekenen, schrijven en allerlei andere leuke activiteiten behoren dan ook tot het programma.  

Wanneer? 
De spel en praatgroep KIES vindt 7 keer plaats op donderdag van 15.00 -16.30 uur, in Olst of Wijhe. De exacte de locatie wordt later bekend. Geraldine Kooij en Annemiek Stuit, maatschappelijk werkers bij De Kern begeleiden de middagen.  

Opgeven kan tot 1 oktober 
Wil je meer informatie of wil je je kind(eren) opgeven? Neem dan contact op met Annemiek Stuit via  06- 222 74 359 of a.oonk@stdekern.nl. Opgeven kan tot uiterlijk 1 oktober a.s. en deelname is gratis. 

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen