Aanbod voor jongeren in coronatijd

Jongeren hebben het door de beperkende corona maatregelen extra moeilijk. Om hen te ondersteunen is er extra aanbod gecreëerd.

Onder andere elke week een inloop. Jongeren kunnen hier gezellig chillen, kletsen, gamen, muziek luisteren, een spelletje doen of een wedstrijdje tafelvoetballen. Er is ook de mogelijkheid om in een andere ruimte huiswerk te maken. De jongerenwerkers van Wijz welzijn staan klaar als iemand behoefte heeft aan een praatje of ondersteuning.

Er even uit – jeugdopvang, iedere donderdag van 14.00 tot 17.00 uur. Locatie: ’t Spoc. Per middag is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Het is verplicht om je vooraf aan te melden door een mail te sturen of door te Whatsappen naar 06-58081332 (Jessica Stoffer) en/of 06-32452433 (Annika Nijboer).

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen