Online vermaak voor jongeren tijdens lockdown

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Olst-Wijhe (CJG) haalt jongeren uit hun sociaal isolement en voorkomt verveling met online escape room.

Door de verlengde lockdown dreigt voor veel jongeren een periode van verveling en vereenzaming. Om jongeren in de leeftijd vanaf 15 jaar een positief lichtpuntje en moment van ontsnapping te geven, zorgt het CJG ervoor dat zij GRATIS een online escape room t.w.v. €34,50 samen met vrienden of hun gezin kunnen spelen.

Veilige sociale activiteit

De online escape room - Maria’s Villa - is een veilige en sociale uitkomst voor jongeren en jongvolwassenen. Maria’s Villa wordt gespeeld in teamverband, maar online en dus op veilige afstand van elkaar. Als team los je aan de hand van uitdagende puzzels een eeuwenoud mysterie op. De spelers staan online in verbinding met elkaar, zodat ze het gevoel hebben echt even samen te zijn. Met een speelduur van gemiddeld twee tot drie uur hoeven jongeren zich niet te vervelen en is dit een welkome ontsnapping aan de corona eenzaamheid.

Hoe kan je spelen?

Bekijk de trailer op mariasvilla.nl. Is deze online escape room iets voor jou? Het CJG verstrekt gratis tickets aan jongeren vanaf 15 jaar die woonachtig zijn in de gemeente Olst-Wijhe. Deze kunnen besteld worden via www.mariasvilla.nl/olstwijhe. Wees er snel bij, want op is op.

 

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen