Rots en Water, training in weerbaarheid

In oktober starten WijZ Jongerenwerk en De Kern maatschappelijke dienstverlening met een Rots en Water training voor kinderen uit de gemeente Olst-Wijhe tussen de 10 en 12 jaar oud (groep 6 t/m 8 van de basisschool en eventueel brugklas voortgezet onderwijs.)

Rots en Water is een psycho-fysieke weerbaarheidstraining waarbij we meer bewegen dan praten. Het doel van de training is het voorkomen en/of verminderen van sociale problemen zoals pesten, ruzies, buitensluiten, meeloopgedrag en grensoverschrijdend gedrag. Hierbij richten we ons op het vergoten van weerbaarheid, de sociale vaardigheden en het zelfvertrouwen van kinderen. Dit leren we de kinderen door middel van sportieve spellen en oefeningen. Ook staan we stil bij sociale vaardigheden om bijvoorbeeld ook verbaal onze grenzen leren aan te geven, bijvoorbeeld leren ‘nee’ zeggen.

  • Startdatum van de training: vrijdag 30 oktober 2020
  • Aantal lessen: 9
  • Tijdstip: van 16.00- 17.30 uur
  • Plaats: De Hooiberg in Olst
  • Kosten: Gratis, aanmelden is verplicht

Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met:

Annika Nijboer: jongerenwerker WijZ Welzijn, stuur een e-mail of bel 06-324 524 33

Annemiek Stuit-Oonk, maatschappelijk werker de Kern, stuur een e-mail of bel 06-222 74 359

Aanmelden kan ook via de website van De Kern.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen