Jongerenontmoetingscafé voor jongeren met een beperking

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Olst-Wijhe. Alles over opgroeien en opvoeden. Op deze site leest u regelmatig wat het CJG kan bieden aan informatie, advies, bijeenkomsten en cursussen.

Het jongerenwerk van het Centrum voor Jeugd en Gezin Olst-Wijhe organiseert maandelijks een ontmoetingscafé voor jongeren met een beperking in de leeftijd van 11 tot en met 17 jaar. Het maken van contact en het aangaan en onderhouden van vriendschappen is vaak moeilijk voor deze jongeren. Het feit dat alle deelnemers een beperking hebben, maakt het vaak makkelijker om jezelf te kunnen zijn. Het is prettig voor deze jongeren dat zij op een laagdrempelige manier met elkaar kennis kunnen maken en lol kunnen hebben zoals elke jongere dat wil en doet.

De avond vindt eenmaal per maand plaats op zaterdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in ’t Spoc aan de Lange Slagen 29 in Wijhe. Aanmelden of meer informatie? Kijk op de pagina Jongerenontmoetingscafé.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen