De Kern organiseert training over huiselijk geweld

Het maatschappelijk werk van De Kern start dit najaar een training voor vrouwen die te maken hebben (gehad) met geweld in hun relatie. De training heet Bijzonder Geweldig en biedt hen handvatten om in de toekomst anders om te gaan met relaties en leert hen wat zij kunnen doen om zich sterker te voelen.

Huiselijk  geweld kent verschillende vormen waarbij je kunt denken aan lichamelijk geweld, geestelijk geweld en seksueel geweld. De ernst ervan kan variëren. Helaas komt het veel voor en kan het ingrijpende gevolgen hebben.

8 bijeenkomsten

De training bestaat uit acht wekelijkse bijeenkomsten, op woensdagochtend van 9.30 uur tot 11.30 uur. De bijeenkomsten zijn in het Kulturhuus Raalte, Passage 10. De groep bestaat uit minimaal vier en maximaal zes deelneemsters. Er is geen leeftijdsgrens en de training is gratis.

Ashley (39): “Door de training ontdekte ik dat ik helemaal niet de enige ben en dat er meer vrouwen zijn die met dezelfde problemen te maken hebben. Ook weet ik nu dat ik de moeite waard ben!”

Christa (30): “Hoe heeft het zo kunnen lopen tussen mijn partner en mij? Waarom ben ik niet bij hem weggegaan? Het lijkt wel alsof ik foute mannen aantrek.”

Contact

Voor aanmelden en informatie kunt u contact opnemen met Debby Brokelman of Esther Mars, maatschappelijk werkers De Kern. Je kunt ze bereiken op 0570-547300.

 

 

 

 


Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen