Puberavonden bij het Centrum voor Jeugd en Gezin

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Olst-Wijhe. Alles over opgroeien en opvoeden. Op deze site leest u regelmatig wat het CJG kan bieden aan informatie, advies, bijeenkomsten en cursussen.

In de puberteit verandert er veel in de hersenen en in het gedrag van je kind. Pubers gaan steeds meer hun eigen weg. Loslaten is het sleutelwoord voor ouders. Dat is geen eenvoudige taak. Juist nú komt je kind in aanraking met allerlei mogelijke gevaren en moeilijke situaties. Elke ouder krijgt in deze turbulente periode te maken met zorgen, angsten en twijfels. Het CJG organiseert daarom elk jaar de cursus Positief opvoeden van pubers. Tijdens deze gratis cursus ga je met andere ouders en professionals van het CJG in gesprek over de ontwikkeling en de opvoeding van je puber. Meer informatie en data voor deze en andere activiteiten van het CJG lees je op de pagina Agenda.

 

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen