Sociale vaardigheidstraining voor kinderen

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Olst-Wijhe. Alles over opgroeien en opvoeden. Op deze site leest u regelmatig wat het CJG kan bieden aan informatie, advies, bijeenkomsten en cursussen.

Voor kinderen vanaf groep 5 van de basisschool, die moeite hebben met contacten met andere kinderen en/of volwassenen, is er de sociale vaardigheidstraining van het CJG. Tijdens deze groepstraining wordt op een speelse en actieve manier gewerkt aan het vergroten van de sociale vaardigheden en de weerbaarheid van kinderen. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende werkvormen, zoals rollenspelen, uitleg over emoties en spelletjes.

De sociale vaardigheidstraining vindt twee keer per jaar plaats, zowel in Olst als in Wijhe. De training is gratis voor kinderen uit de gemeente Olst-Wijhe. Aanmelden of meer informatie? Kijk op de pagina Sociale Vaardigheidstraining.

 

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen