Peuteravonden bij het Centrum voor Jeugd en Gezin - vervalt

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Olst-Wijhe. Alles over opgroeien en opvoeden. Op deze site leest u regelmatig wat het CJG kan bieden aan informatie, advies, bijeenkomsten en cursussen.

Voor veel ouders is de peuterfase een intensieve fase. Peuters ontwikkelen zich enorm snel, willen alles zelf doen en kunnen heel boos worden als iets niet lukt of niet mag. Tegelijkertijd kun je in deze fase genieten van al die grappige en aandoenlijke momenten waarop je kind iets voor het eerst doet. Als ouder kun je in deze periode soms best wat tips, adviezen en ondersteuning gebruiken.

Het CJG organiseert daarom twee keer per jaar een peuteravond. Tijdens deze avonden ga je met andere ouders en professionals van het CJG in gesprek over de ontwikkeling en opvoeding van je peuter. Meer informatie en data voor deze en andere activiteiten van het CJG viind je bij agenda en activiteiten.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen