Daar doe ik het voor!

Onbezorgd je ouders kunnen knuffelen, weer met vrienden naar een pretpark of aan sportwedstrijden meedoen. Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om zich nu aan de maatregelen te houden, zodat we straks weer ons normale leven op kunnen pakken. Daar doen we het voor.

Natuurlijk willen allemaal het liefst weer leven zonder afstand, zonder vervelende maatregelen en zonder corona. Maar dat gaat nu niet. Het aantal besmettingen stijgt hard en dat heeft ernstige gevolgen voor de ziekenhuizen en de zorg.

Wat kun jij doen?

Voorkom dat jij besmet wordt met het virus of dat je anderen kunt besmetten.

Hou 1,5 meter afstand en was je vaak je handen, bijvoorbeeld zodra je ergens binnenkomt en als je weer weggaat. Als je hoest, verkouden bent of koorts hebt, blijf thuis en laat je testen. Draag een mondkapje in publieke gebouwen zoals winkels, musea en op je school.

Lees alles over de huidige coronamaatregelen in Olst-Wijhe of bekijk de informatie van de Rijksoverheid.

Laat weten waar jij het voor doet. Waarom jij het volhoudt. Wat is jouw persoonlijke reden? Vertel het op onze Facebookpaginamet de hashtag #daardoeikhetvoor.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen