Jongerenontmoetingscafé

Een ontmoetingsavond voor jongeren met een beperking die hun netwerk willen vergroten.

Het jongerenwerk organiseert maandelijks een ontmoetingscafé voor jongeren van 11 tot en met 17 jaar met een beperking. Het maken van contact en het aangaan en onderhouden van vriendschappen is vaak moeilijk voor deze jongeren. In het ontmoetingscafé wordt het mogelijk gemaakt om onder begeleiding contact te hebben met andere leeftijdsgenoten.

Het feit dat alle deelnemers een beperking hebben, maakt het vaak makkelijker om 'jezelf' te kunnen zijn. Het is prettig voor dezejongeren dat zij op een laagdrempelige manier in een vrije, ongedwongen setting met elkaar kennis kunnen maken en lol kunnen hebben zoals elke jongere dat wil en doet. Maar dan met een beetje hulp van ons.

Hoe ziet een avond eruit? Je kunt darten, gamen en we hebben verschillende bordspellen. Gewoon kletsen of muziek luisteren kan natuurlijk ook. Deelname aan het ontmoetingscafé is gratis, consumpties kosten €0,50 per stuk.

Waar is het?

Het ontmoetingscafé is bedoeld voor jongeren van 11 tot en met 17 jaar met een beperking en vindt eenmaal per maand plaats op zaterdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in ’t Spoc aan de Lange Slagen 29 in Wijhe.

Het gaat om een besloten avond waarvoor je je moet aanmelden. Aanmelden voor deze avond kan bij het jongerenwerk. Stuur hiervoor een e-mail naar Jongerenwerk Olst-Wijhe. Geef in jouw mail aan aan wie er komt met naam, leeftijd en een toelichting op eventuele bijzonderheden.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen