JOIN

Vind jij het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, samen te werken aan activiteiten en bij de uitvoering leeftijdsgenoten blij te maken? Heb jij te gekke ideeën, die wij moeten horen? Welkom bij JOIN!

Dit jongeren initiatief is opgezet door jongeren in samenwerking met WijZ Welzijn jongerenwerk. Iedere maand op vrijdagavond komen jongeren samen die er enthousiast van worden om activiteiten te organiseren voor anderen. Samen denken wij activiteiten uit, verdelen we de taken en zorgen wij ervoor dat er meer leuke activiteiten plaats gaan vinden in Olst-Wijhe.

Hoe ziet een avond eruit?

Het eerste uur zullen we met elkaar aan de slag gaan om te brainstormen, dromen en wensen te bespreken, plannen te maken, taken te verdelen of dingen voor te bereiden. Hierna kunnen jongeren verder met elkaar kennismaken en lol hebben door samen te darten, gamen of een spelletje te doen. Gewoon kletsen of muziek luisteren kan natuurlijk ook.

JOIN is vanaf 2023 op elke tweede vrijdag van de maand van 19:30 tot 21.30 uur in ’t Spoc aan de Lange Slagen 29 in Wijhe voor jongeren vanaf 12 jaar. Kijk in de CJG agenda voor de exacte data.

Wil je eerst meer informatie dan kun je hiervoor een e-mail sturen naar Jongerenwerk Olst-Wijhe of contact opnemen met onze jongerenwerker via 06-32452433. Je bent altijd welkom om eerst even een avond mee te kijken!

Deel dit
Mail
Bellen