Blijven jullie uit handen van de politie?

Lukt het jullie om van de ene op de andere minuut te verdwijnen en onder de radar te blijven? Op donderdagavond 10 oktober doen jij en je ouder/verzorger er alles aan om in Olst-Wijhe 3 uur lang uit handen van de politie te blijven. De politie doet er natuurlijk juist alles aan om jullie zo snel mogelijk op te sporen.

Centrum voor Jeugd en Gezin Olst-Wijhe (CJG) organiseert in samenwerking met de politie Salland in Olst-Wijhe het superspannende spel Hunted. Dit van tv bekende kat- en muisspel wordt speciaal voor jou en je ouder/opvoeder georganiseerd.

Denken jullie uit handen te kunnen blijven van de politie? Geef jullie dan op voor deze spannende avond waar iedereen vast nog lang over napraat! Hunted vindt plaats in de gemeente Olst-Wijhe op donderdagavond 10 oktober tussen 18.30 uur en 22.30 uur.

Deelname aan Hunted

Om mee te kunnen doen moeten deelnemers voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Opgave per duo op (dus twee personen).
  • Een duo bestaat uit een jongere tussen de 12 en 17 jaar én een volwassene van minimaal 27 jaar oud.
  • De volwassene kan een familielid zijn (bijv. (stief)vader/(stief)moeder, broer/zus of ander familielid), maar ook een buurman of andere volwassene die belangrijk is voor de jongere.
  • De jongere woont in de gemeente Olst-Wijhe.
  • Beschikking over een mobiel met 4g internet en WhatsApp tijdens het spel.

Opgeven

Opgeven is verplicht. Je kunt voor 26 september 2019 een e-mail sturen met de onderstaande gegevens naar jongerenwerkolstwijhe@wijz.nu. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar dus reageer snel!

De volgende info hebben we van jullie nodig voor een inschrijving:

  • Voor- en achternamen van de deelnemers
  • Leeftijden van de deelnemers
  • Foto’s van de deelnemers (mugshot foto, dus met gezicht en deels romp)
  • 1 telefoonnummer per duo

Deelnemers ontvangen vooraf de nodige informatie (zoals de spelregels, tijden en startlocatie) via de e-mail. Voor vragen kun je contact opnemen met de jongerenwerkers van WijZ Welzijn: Annika Nijboer via 06-32452433 en Jessica Stoffer via 06-58081332 óf door te mailen naar jongerenwerk olst-wijhe.

Week van de opvoeding

Van 7 tot en met 13 oktober is het de Week van de Opvoeding. Tijdens deze week besteden organisaties door het hele land extra aandacht aan het gewone dagelijkse opvoeden, het stellen van opvoedvragen en vragen rondom het ouderschap.

Of vraag het Else, onze virtuele medewerker!

Contactgegevens

 

Vragen over:

Opvoeden of opgroeien?

GGD IJsselland  
088 - 443 07 02 
jeugdgezondheidszorg@ggdijsselland.nl

Inloopspreekuren Olst en Wijhe

Indicatie voor (jeugd)hulp?

Gemeente Olst-Wijhe 
14 0570 (zonder kengetal)
jeugdteam@olst-wijhe.nl

Crisissituatie?

Veilig Thuis IJsselland
Veilig Thuis IJsselland
0800 2000 (buiten kantooruren)