Funtime

Sommige kinderen vinden het lastig om in contact te komen met leeftijds- en dorpsgenootjes. De stap is nog groter wanneer een kind bijvoorbeeld speciaal onderwijs volgt buiten de eigen woonplaats. Juist voor deze kinderen is het zo leuk om anderen te ontmoeten! Geheel vrijblijvend, samen met ouder(s)/begeleider(s); dus kom eens kijken en meedoen.

Funtime

Funtime is een gezellige club voor kinderen van ongeveer 6 tot 15 jaar, die samen leuke activiteiten ondernemen. Als ouder blijf je er zelf bij. Je kunt er op toezien dat het goed gaat en maakt contact met andere ouders.

Met elkaar (kinderen en ouders) wordt elk seizoen een programma gemaakt. Binnen het programma zoeken we ook naar leuke samenwerkingen met mensen en groepen uit de gemeente Olst-Wijhe, want samen doen is leuk.

Meer weten?

Funtime is een keer per maand, meestal op de eerste woensdagmiddag van de maand van 15.00 tot 16.30 uur op de eerste verdieping van het Holstohus in Olst. Tijdens Funtime blijf je zelf verantwoordelijk voor jouw kind.

Kijk voor het actuele activiteitenprogramma op de Facebookpagina van Funtime Olst-Wijhe.

De kosten bedragen per activiteit per deelnemer €2,00. Ouders en kinderen dienen zich per activiteit aan te melden per e-mail.

Vrijwilligers die het leuk vinden om dit initiatief te begeleiden kunnen contact opnemen met Ut Huus.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen