Gezin Home  > 

Nieuws Overzicht Olst-Wijhe Gezin

Nieuws

Zo overleef je de ‘lust-ik-niet fase’

Hoe krijg je een dwarse peuter toch uiteindelijk aan de worteltjes of witlof? Het Voedingscentrum heeft nuttige video’s waarmee je de ‘lust-ik-niet fase’ doorkomt.
Lees meer »

Geld en de middelbare school

Gaat je kind naar de brugklas, dan is dat ook financieel een grote verandering. Grijp de kans aan om nieuwe afspraken te maken over de geldzaken. 
Lees meer »

Blijven jullie uit handen van de politie?

Lukt het jullie om van de ene op de andere minuut te verdwijnen en onder de radar te blijven? Op donderdagavond 10 oktober doen jij en je ouder/verzorger er alles aan om in Olst-Wijhe 3 uur lang uit handen van de politie te blijven. De politie doet er natuurlijk juist alles aan om jullie zo snel mogelijk op te sporen.
Lees meer »

Oudercursus Positief Opvoeden Tieners

Oudercursus Positief Opvoeden Tieners
In het leven van een tiener verandert er veel. Ook in het contact met jou als ouder. Sommige tieners worden opstandig of trekken zich erg terug. Hoe ga je om met dit gedrag? Hoe stel je grenzen en wat doe je als je kind zich er niet aan houdt? Heb je een tiener thuis en heb je vragen of zoekend naar tips, dan is de cursus Positief Opvoeden Tieners misschien iets voor je!
Lees meer »

Voorlichting puberbrein Olst

Op maandagavond 13 mei, organiseert Impluz in samenwerking met het jongerenwerk van WijZ Welzijn Olst-Wijhe, een thema avond over het puberende brein. Deze thema avond is voor ouders, verzorgers en andere betrokkenen van kinderen en jongeren in de leeftijd van 10 tot 18 jaar. Hierbij zal ook aandacht besteed worden aan het puberende brein als je autisme of ADHD hebt.
Lees meer »

Parentshouse Olst-Wijhe-Raalte

Het Parentshouse biedt tijdelijke huisvesting voor één van de ouders die, ten gevolge van een scheiding of relatie-time-out, geen woonruimte kan vinden in de buurt van de kinderen. Het Parentshouse is bestemd voor inwoners uit de gemeenten Olst-Wijhe en Raalte.
Lees meer »

Of vraag het Else, onze virtuele medewerker!

Contactgegevens

 

Vragen over:

Opvoeden of opgroeien?

GGD IJsselland  
088 - 443 07 02 
jeugdgezondheidszorg@ggdijsselland.nl

Inloopspreekuren Olst en Wijhe

Indicatie voor (jeugd)hulp?

Gemeente Olst-Wijhe 
14 0570 (zonder kengetal)
jeugdteam@olst-wijhe.nl

Crisissituatie?

Veilig Thuis IJsselland
Veilig Thuis IJsselland
0800 2000 (buiten kantooruren)

Vraag het Else!

De virtuele medewerker van het CJG